Menu’s

Voor bij uw aperitief

  • Koude en warme toastjes
  • Kippenboutjes
  • Kippesatétjes
  • Kaas- en garnaalkroketjes
  • Lepel met garnalen
  • Lepel met forelfilets
  • Lepel gerookte zalm
  • Lepel met St.-Jacobsvruchten
  • Lepel met gerookte eendenborst
  • Lepel met vismousse
  • Potje met zalm in de prei
  • Potje met zalm, spinazie, saffraansaus en garnalen
  • Potje met tongfilets op zijn Oostends
  • Potje met lasagne
  • Potje met scampi's in looksaus
  • Potje met kikkerbilletjes
  • Potje met kwartelborstjes en bosbessen
  • Potje met kalkoenborst maison
  • Potje met tagliatelli en kreeft
  • Oesters natuur
  • Oesters in champagnesaus
  • Lepel met eendenleverpastei
  • Witloof met verse ansjovis
  • Witloof met krab
  • Schaaltje met kersentomaat en garnalen

Koude voorgerechten

  • Tomaat met grijze garnalen
  • Zalm in 't schoon zicht
  • 1/2 zalm met 1/2 tomaat-garnaal
  • Bord met gerookte vissoorten
  • Bord met gerookte vissoorten + 1/2 tomaat-garnaal
  • Gerookte zalm garnie
  • Parmahesp met meloen en verse ananas
  • Paté van de chef garnie
  • Gerookte forelfilets garnie
  • Cocktail van garnalen
  • Cocktail van krab
  • Cocktail van zeevruchten
  • Meloen of halve ananas met garnalen
  • Meloen of halve ananas met krab
  • Meloen of halve ananas met zeevruchten
  • Wildpastei garnie
  • Ganzenleverpastei
  • Ardeense pastei garnie
  • Oesters 4° 6 Stuks
  • Kreeft garnie

Soepen

  • Tomatenroomsoep, pompoenroomsoep
  • Aspergeroomsoep, selderroomsoep
  • Kervelroomsoep, broccoliroomsoep
  • Cressonroomsoep, preiroomsoep
  • Champignonroomsoep, boschampaddestoelroomsoep
  • Groenteroomsoep, witloofroomsoep
  • Wortelroomsoep, waterkersroomsoep
  • Wortelroomsoep, florialroomsoep
  • Zeevruchtenroomsoep
  • Kreeftenroomsoep

Consomme

  • Madrilene
  • Met fijne groenten
  • Kwartels
  • Wild met fijne groenten
  • Wild met fijne groenten

Warme voorgerechten

  • Tongreepjes op Normandische wijze 3 st.
  • Tongreepjes op Oostendse wijze 3 st.
  • Tongreepjes met muskaatdruiven 3 st. 
  • Tongreepjes met rivierkreeftjes 3 st.
  • Verse zalm op een bedje van prei
  • Verse zalm met fijne groenten in de room
  • Verse zalm op bedje van spinazie met saffraansaus en garnalen
  • Verse zalm met rivierkreeftjes in de room
  • Tarbot kan met dezelfde bereidingen als zalm- en tongreepjes p.v.d.
  • Staartvis, zonnevis of roodbaars
  • Victoriabaars, kabeljauw of doradefilets
  • Vistriootje op Normandische wijze
  • Duo met fijne groenten en zeevruchten
  • Trio met noordzeevruchten
  • St.-Jacobsvruchten gegratineerd
  • St.-Jacobsvruchten met fijne groenten
  • St.-Jacobsvruchten met prei in de room
  • St.-Jacobsvruchten met pernod
  • Scampi's in de looksaus
  • Scampi's gefrituurd met tartare
  • Kikkerbilletjes in looksaus
  • Kikkerbilletjes in Provençaalse saus
  • Bordje van de visser
  • Zeevruchtenhapjes in vidé
  • Koninginnenhapjes in vidé
  • Kalfszwezeriken in vidé
  • Kalfszwezeriken op een bedje van sla met rivierkreeftjes
  • Kaaskroketten
  • Garnaalkroketten
  • Vleeskroketten
  • Gevogeltekroketten
  • Kalfszwezerikkroketten
  • Oesters in champagnesaus gegratineerd
  • Kreeft in de room met fijne groentjes
  • Kreeft in de room met prei
  • Kreeft Thermidor
  • DE VISGERECHTEN UIT DE WARME VOORGERECHTEN
  • KUNNEN ALS HOOFDSCHOTEL VERKREGEN WORDEN.

Vleesgerechten

  • Varkensgebraad met warme of koude groenten, en keuzesauzen
  • Kalfsgebraad, filets, of medaillons, keuze groenten en sauzen
  • Varkensgebraad Prince Orloff
  • Kalfsgebraad
  • Kalfstounedos met groenten en sauzen naar keuze
  • Varkenshaasjes
  • Lamsrug, lamskroontjes
  • Lamskoteletjes, lamstournedos
  • Struisvogeltournedos, kangoeroetournedos
  • Steaks, cote à l'os, filets pur
  • Brochetten, gyros,
  • Speenvarkentje

Barbecue

  • Varkenskoteletten, Zwitserse schijven
  • Ribbetjes, hamburgers
  • Witte en zwarte worsten
  • Barbecueworsten, mergueze
  • Kipfilets en kippenbillen
  • Varkens- of kalkoenbrochetten
  • Lamsheupje en koteletjes
  • Vis papilot
  • Alle soorten rauwe groenten, mayonaise, cocktail,
  • Koude aardappelen, enz.

Gevogelte

  • Piepkuiken, parelhoen, kalkoen, op filets of medaillions met keuzesaus
  • Eendenfilets naar keuze
  • Patrijs
  • Kwartels
  • Jonge duif

Wild

  • Fazantfilets, of tournedos met keuzesaus en warme groenten
  • Hazenrugfilets, of tournedos met keuzesaus en warme groenten
  • Everzwijnfilets of tournedos
  • Hertenkalfhaasje of medaillion
  • Hindefiletsfilets
  • Reebokfilets
  • Eendenrugfilets
  • Wilde eendenfilets

Sauzen

  • Champignons
  • Peperroomsaus
  • Dragonroomsaus
  • Zilveruitjes
  • Mosterdroomsaus
  • Maisonsaus
  • Muskaatdruiven
  • Sinaasappelsaus
  • Witte perziken
  • Perzikenroomsaus
  • Roomsaus met appel en bosbessen
  • Roomsaus met babypeertjes en bosbessen
  • Natuursaus met erwtjes
  • Natuursaus met witloof

Nagerechten

  • Dessertbord met bavarois, fruit en sorbets
  • Dessertbord met taartenpalet en fruit
  • Dessertbuffet: taart, bavarois, fruit, chocoladeschuim, rijstpap, ijs
  • Chocoladeschuim
  • Rijstpap
  • Vruchtenmouse
  • IJstaarten en ijslammetjes
  • Alle soorten sorbets zowel voor tussengerecht als dessert
  • Soufflé van alle soorten vers vruit
  • Halve ananas met vers fruit
  • Meloen opgevuld met vers fruit
  • Koffie met minigebak
  • Koffie met versnaperingen
Back to Top